Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Pastorets SQV encenen l'enllumenat nadalenc del centre del poble

L'obra es durà a terme a la Patronal els dies 19, 20 i 27 de desembre i 10 de gener


Els Pastorets SQV encenen l'enllumenat nadalenc del centre del poble

El passat divendres 27 de novembre, a les 18.30 hores, l'entitat Pastorets SQV va inaugurar l'enllumenat de Nadal de Sant Quirze del Vallès. Els personatges principals de l'obra de teatre, que s'estrenarà a la Sala Josep Brossa de la Patronal el proper 19 de desembre a les 18 hores, van encendre l'arbre ubicat a la plaça de la Vila. Lluquet, Rovelló, Satanàs i Llucifer van interpretar una escena abans d'il·luminar el centre del poble que es va poder seguir en directe a través del compte d'Instagram de l'Ajuntament. Tot i ser una activitat en què no es preveia l'assistència de públic, la van presenciar una trentena de veïns i veïnes. Podeu veure el vídeo al següent enllaç.

 
Els Pastorets a la Sala Josep Brossa de la Patronal
Si les condicions sanitàries ho permeten, Sant Quirze del Vallès podrà gaudir enguany de la quarta edició dels Pastorets al poble. Les representacions es duran a terme els propers 19, 20 i 27 de desembre. Les entrades tenen un preu de 2€ i la recaptació es destinarà a la Marató de TV3. Podeu aconseguir-les a http://entrades.santquirzevalles.cat
 
Per al 10 de gener hi ha prevista la darrera representació de l'obra. Estarà destinada a persones majors de 65 anys i per assistir-hi caldrà reservar les localitats a gentgran@santquirzevalles.cat. Aquesta darrera actuació serà retransmesa en directe a través de http://www.santquirzevalles.cat/directe.