Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obert el termini per sol·licitar cita prèvia per al campament reial

L’Ambaixadora Reial instal·larà el seu campament a la Biblioteca Municipal i obrirà portes els dies 2, 3 i 4 de gener amb un horari ampliat


Obert el termini per sol·licitar cita prèvia per al campament reial

Abans de rebre a Ses Majestats Els Reis d'Orient, l’Ambaixadora Reial instal•larà el seu campament a la  Biblioteca Municipal i obrirà portes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10.30 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores. Amb l’ampliació d’horari del campament s’espera poder rebre així a més famílies. Per poder lliurar les cartes a l’Ambaixadora i poder participar al bosc dels desitjos cal demanar cita prèvia a través del web http://citaprevia.santquirzevalles.cat a partir d'avui dimarts 1 de desembre. Preguem que es realitzi una sol·licitud per cada nucli familiar o de convivència.

Prevenció davant la Covid-19
L'activitat complirà amb les mesures d'higiene i seguretat aprovades pel PROCICAT.  Per poder accedir al campament cal haver demanat cita prèvia, seguir les indicacions del personal municipal i dels i les patges de l'Ambaixadora, mantenir la distància interpersonal d'1,5 metres amb persones d'altres grups de convivència, les persones majors de 6 anys obligatòriament hauran de portar mascareta i en accedir al recinte, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.