Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí detalla el Pressupost Municipal per a l’any vinent i la programació nadalenca


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí municipal Informem ja es pot consultar en format digital. La propera setmana la ciutadania el rebrà en paper a les seves cases. L’edició del desembre, a 36 pàgines, detalla el Pressupost Municipal per al nou any, explicant en què es gasten els diners i d’on surten. Gràfics, icones i resums que ajuden a entendre com es distribueixen aquests prop de 23 milions d’euros. Una visió que recull també l’opinió al respecte dels diferents grups municipals.

 
En un altre ordre de temes, l’Informem continua abordant com viu el municipi aquesta pandèmia i en l’edició del desembre ho fa reflexionant sobre les famílies i el teletreball. Testimonis i fotografies de diferents models familiars ens expliquen com han viscut i estan vivint aquesta sovint molt complicada situació.
 
Aquest mes no podia arribar a les cases sense la programació nadalenca. La portada dóna vida a un Nadal amb distància i seguretat però amb un esperit d’esperança. Des dels balcons i les finestres Sant Quirze vol compartir el Nadal amb la ciutadania, omplint l’agenda amb propostes com Els Pastorets, cinema familiar o una Cavalcada ben especial. Consulteu com i de quina manera caldrà fer-ho aquest any. A més, en una de les pàgines trobareu un avanç del que també arribarà a les vostres cases en breu...
 
No falta tampoc en aquesta revista l’espai per a la cooperació i la igualtat, amb un repàs a les propostes que s’han organitzat o estan encara en marxa, així com la crònica del Ple municipal.
 
Finalment, les pàgines de xarxes socials ens recorden les piulades més vistes, les fotos del mes...un repàs en paper a allò que ha passat en el món virtual!
Podeu descarregar-vos el nou Informem en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.