Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Demà, Dia Mundial del Migrant

Inscriu-te al cinefòrum en línia per reflexionar sobre el fet migratori i les seves conseqüències


Demà, Dia Mundial del Migrant

Ja us podeu inscriure a l’activitat que prepara el servei de Cooperació i Solidaritat per demà, 18 de desembre, amb motiu del Dia Mundial del Migrant. Es tracta d’una sessió de cinefòrum que té com a objectiu reflexionar sobre el fet migratori i les seves conseqüències a través del projecte Fronteres.

Mitjançant la reproducció del documental Caure del Niu, dirigit per Susanna Barranco, amb el suport de la DGAIA, la Fundació Pere Claver i Mousiké, que es va estrenar a la Filmoteca de Catalunya al desembre del 2015, es pretén donar veu a les experiències de diferents joves al voltant de la migració, les dificultats d’emprendre una nova vida i deixar la família enrere, així com les actituds i els drets que reben i que tenen per part del país d’acollida. A partir de la visualització del documental es plantejaran dinàmiques i situacions per fer reflexionar el públic al voltant del fet migratori i les problemàtiques psicològiques i personals que comporta aquest viatge.

El documental és un viatge de l’origen al present que narra l’experiència del viatge, la primera experiència sense la família i la realitat de cada família al seu país d’origen. Un retrat de la joventut, de les seves preocupacions, els seus anhels i les seves esperances.

Per participar a l’activitat al enviar un correu a: cooperaciosolidaritat@santquirzevalles.cat. Les persones que ho facin rebran un enllaç per poder accedir al visionat del documental.