Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'Ajuntament amplia l'oferta de places per accedir al Campament Reial

Les cites prèvies es van esgotar en menys de 24 hores


L'Ajuntament amplia l'oferta de places per accedir al Campament Reial
El passat 1 de desembre es va habilitar un espai web per poder gestionar les cites prèvies per accedir al Campament Reial els propers dies 2, 3 i 4 de gener de 2021 per anar a lliurar la carta de desitjos a l'Ambaixadora de Ses Majestats. L'alta demanda va aconseguir que en menys de 24 hores s'esgotessin les cites disponibles. Davant d'aquest fet, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha ampliat i reforçat l'estructura del campament i ha incrementat l'horari i els dies per acollir més visites. L'horari s'amplia cada dia mitja hora, tot començant a les 10 hores, i s'afegeix el matí del dia 5 de gener, que estarà obert entre les 10 i les 13 hores. Aquests canvis han permès triplicar l'oferta de places i la voluntat de l'Ajuntament és que cap família que ho desitgi es quedi sense poder lliurar la carta a l'Ambaixadora.
 
Gestió de les cites prèvies
Per poder sol·licitar una cita prèvia per visitar el Campament Reial cal entrar al web http://citaprevia.santquirzevalles.cat. En primer lloc, cal fer clic a l'apartat "Sol·licitud de cita" i en el primer camp desplegable, "Oficina", cal marcar l'opció "Cita prèvia diferents serveis: Campament Reial". Al segon camp, anomenant "Servei" cal marcar en el desplegable "Ampliació Campament Reial". Llavors podreu accedir a les noves cites ofertades. Preguem demanar una única cita prèvia per nucli familiar o de convivència.
 
Campament Reial
Abans de rebre a Ses Majestats Els Reis d'Orient, l’Ambaixadora Reial instal·larà el seu campament a la  Biblioteca Municipal i obrirà portes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores, i el dia 5 de gener, de 10 a 13 hores.  Per poder lliurar les cartes a l’Ambaixadora i poder participar al bosc dels desitjos caldrà demanar cita prèvia a http://citaprevia.santquirzevalles.cat
 
Prevenció davant la Covid-19 

L'activitat complirà amb les mesures d'higiene i seguretat aprovades pel PROCICAT.  Per poder accedir al campament cal haver demanat cita prèvia, seguir les indicacions del personal municipal i dels i les patges de l'Ambaixadora, mantenir la distància interpersonal d'1,5 metres amb persones d'altres grups de convivència, les persones majors de 6 anys obligatòriament hauran de portar mascareta i en accedir al recinte, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.