Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Ferran Clavero, sotscampió al Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

El Club de Patinatge Sant Quirze entén aquest pòdium com una empenta per continuar amb forces de cara al nou any


Ferran Clavero, sotscampió al Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

El patinador del Club de Patinatge Sant Quirze Ferran Clavero Genicio s’ha proclamat sotscampió d’Espanya en la categoria cadet aquest passat 5 de desembre, a Cunit. El municipi ha acollit el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en la Competició Individual Lliure femenina i masculina, del 4 al 8 de desembre, en les categories cadet, juvenil, júnior i sènior, al pavelló municipal Els Joncs.

En un any molt atípic i complicat per a tot l’esport català, aconseguir aquest pòdium ha estat la culminació d’un 2020 en què, segons la seva entrenadora, Cristina Artiel, “ens dóna forces per poder continuar amb més ganes per al nou any. Tot el Club de Patinatge Sant Quirze estem molt orgullosos de tots els patinadors i patinadores que el formen”.
 
Recordem que els objectius del Club Patinatge Sant Quirze del Vallès, són el foment, el desenvolupament i la promoció de la pràctica continuada del patinatge sense finalitat de lucre, tant l'artístic com el de competició. Els membres de l'entitat ensenyen les tècniques del patinatge a categories que van des de prebenjamí fins a cadet i competeixen arreu del territori català. 
Trobareu el facebook del club, en aquest enllaç.