Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La segona edició del Tasta SQV a Casa finalitza amb molt bona acollida

Més de 600 famílies participants i 3.041 menús repartits avalen els bons resultats


La segona edició del Tasta SQV a Casa finalitza amb molt bona acollida

La segona edició del Tasta SQV a Casa ha finalitzat amb un molt bon seguiment. Un total de 600 famílies han gaudit d’aquesta iniciativa, que ha doblat els menús repartits respecte l’edició anterior, assolint un total de 3.041. 

En línies generals la ciutadania ha valorat molt positivament la proposta, així com la vintena de restauradors participants, que han mostrat la seva gratitud a l’Ajuntament. De fet, gairebé tots han arribat als màxim dels 1.500 euros subvencionables. I és que recordem que en aquesta edició s’oferien menús per un valor d’entre 10 i 20 euros, dels quals 10 o 5 euros respectivament eren subvencionats per l’Ajuntament. 
Recordem que tota l’edició ha estat gestionada des de la plataforma web www.tastasqvacasa.cat, on s’ha publicat l’oferta gastronòmica dels establiments participants. Una opció que ha permès també fer l’encàrrec als restauradors participants.
 
La subvenció dels menús del Tasta a Casa ha estat possible gràcies a la subvenció per part de l’Ajuntament d’una partida al Pressupost Municipal per un import de 30.000 euros. Una acció que té com a objectiu donar suport als restauradors i establiments que han hagut de tancar a causa de la pandèmia. Aquests accions se sumen a la primera edició del Tasta a casa que va tenir lloc al mes de juny, amb una dotació en el seu moment de 25.000 euros per als restauradors locals.