Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Diumenge es lliuraran els Premis Mussol i Mussolada 2020 en el marc d’un acte que es podrà seguir en línia

La santquirzenca Lourdes García i el Centre de formació municipal de persones adultes L’Olivera, guardonats enguany


Diumenge es lliuraran els Premis Mussol i Mussolada 2020 en el marc d’un acte que es podrà seguir en línia

La sala Josep Brossa de La Patronal acollirà diumenge l’acte de lliurament dels Premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada 2020. Aquest guardó, que tradicionalment es lliurava al mes d’abril, s’atorgarà en circumstàncies excepcionals aquest any, donades les dificultats que ha generat la pandèmia. Només hi assistiran les persones guardonades i les més properes a aquest cercle, però malgrat tot, es podrà veure en directe i en línia a través de www.santquirzevalles.cat/directe, a partir de les 18 hores. 

Recordem que el Premi Mussol de Sant Quirze reconeix una persona del municipi o entitat local que hagi destacat per algun fet remarcable. Enguany recau en la santquirzenca Lourdes García Espinal. La Lourdes és actriu, cantant, professora de teatre musical, entre altres. Els que la coneixen la descriuen com una persona propera, alegre, amb el seu toc personal d’aire fresc allà on participa.
 
Pel que fa a la mussolada, aquest guardó s’adreça a un col•lectiu que hagi realitzat alguna acció de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze. En aquesta ocasió es reconeix al Centre de formació municipal de persones adultes L’Olivera. Aquest compta amb una llarga trajectòria fent costat i innovant des del curs 1982-83. Es valora, a part de la funció com a centre de formació a les persones adultes, la seva aportació i dinàmica d’acompanyament, esdevenint un espai referent social municipal. 
 
L’acte comptarà amb l’actuació musical de la Lourdes García, que clourà l’esdeveniment.