Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El concert de Nadal de l'Ateneu recapta més de 1000 euros per a La Marató

Aquests fons recollits es destinaran a la investigació de la Covid-19


El concert de Nadal de l'Ateneu recapta més de 1000 euros per a La Marató

El concert solidari de l’Ateneu del Món organitzat dissabte va recaptar un total de 1040 euros per a la Marató.  La Patronal va acollir aquesta tradicional sessió musical de Nadal que l’entitat organitza cada any per aquestes dates, enguany en unes circumstàncies especials, seguint totes les mesures de prevenció recomanades. L’objectiu ha estat donar suport a la cultura i a La Marató de TV3, destinant així la recaptació a la investigació de la Covid-19.
En aquesta ocasió, l’oferta musical s’ha centrat en el Trio “Fools of Music”, duo vocal i piano, que va oferir un repertori de nadales conegudes nord-americanes de temes versionats al català, que van satisfer al reduït aforament imposat per les restriccions establertes. Una aposta que es diferencia d’edicions anteriors, en què per l’escenari de la Patronal han passat estils tan diversos com jazz, tango, bossa-nova, musicals o swing, entre altres.
L’Ateneu del Món ha mostrat el seu agraïment a les persones participants i espera poder-se retrobar l’any vinent amb més normalitat, de nou, al teatre.

Podeu veure el concert en aquest enllaç.