Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'Ajuntament edita una revista de Nadal pels infants

Nadal SQV ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats i de veïnat del municipi


L'Ajuntament edita una revista de Nadal pels infants

El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze ha assessorat per a la redacció d’un reportatge sobre el neolític a Sant Quirze del Vallès. També, Sant Quirze del Vallès Natura ha col·laborat en una proposta sobre la flora i la fauna de la serra de Galliners. Les oenagés de la Mesa de Cooperació, Ateneu del Món, Acció Solidària del Vallès, Cooperación y Ayuda y Nuevos Pasos, han col·laborat amb la revista explicant com se celebra el Nadal als països on es desenvolupen projectes de cooperació.

La publicació inclou també un conte de Laia Prat, que forma part d’un taller d’escriptura creativa que l’autora imparteix a escoles i biblioteques, uns passatemps familiars ideats pel santquirzenc Toni Guillamon, i una recepta de cuina de la nutricionista Anna Gispert.
La revista es repartirà entre l’alumnat de primària de les escoles del municipi durant la primera quinzena de desembre, abans de l’inici de les vacances escolars de Nadal.
 
Nadal SQV es distribuirà a les escoles els propers dies, de manera que la rebran els infants del municipi. Ara, la podeu descarregar en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.