Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Posposada l’actuació del 5è aniversari dels Blue Apples

El concert es realitzarà finalment el dissabte 9 de gener de 2021 a les 12 hores


Posposada l’actuació del 5è aniversari dels Blue Apples
A causa de la Covid-19, el grup santquirzenc Blue Apples s’ha vist obligat a posposar l’actuació prevista per a aquest dissabte 19 de desembre, a les 12 hores, al pati de la Biblioteca. L’actuació es realitzarà el proper dissabte 9 de gener de 2021 al mateix equipament i a la mateixa hora. Les entrades adquirides per a aquest dissabte serviran per a la nova cita. A les persones amb entrada que no els vagi bé la nova data, que ho comuniquin al Servei de Cultura de l'Ajuntament a través del correu cultura@santquirzevalles.cat i se’ls retornarà l’import de la localitat. 

Per a la nova data, les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 5€. La recaptació es destinarà a la Marató de TV3. Es poden aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat


Blue Apples despleguen les harmonies del jazz i de la bossa nova, el ritme trepidant del swing i la profunditat del blues. La banda neix el 2015 al Vallès Occidental com a resultat de cinc músics de dilatada experiència que, amb passió i entusiasme, van decidir-se a cuinar un apetitós repertori que inclou temes de Duke Ellington, Ella Fitzgerald, Ray Charles, A.C. Jobim i d’altres grans autors i intèrprets de l’època daurada del jazz.