Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Torrent de Can Barra compta amb aparells d'exercicis biosaludables

Aquests permeten l'activitat física a l'aire lliure en un entorn natural


El Torrent de Can Barra compta amb aparells d'exercicis biosaludables
La zona del Torrent de Can Barra compta amb uns aparells d’exercicis biosaludables. Es tracta d’una instal·lació que possibilita l’activitat física a l’aire lliure en un entorn natural i que permet activar el cos amb exercicis de força adreçats a persones majors de 16 anys pel treball abdominal, de cames, pectoral i d’espatlles. També hi ha un aparell de calistènia per treballar la força del tren superior i una el·líptica per al treball cardiovascular.
La instal·lació ofereix la possibilitat de gaudir de l’esport a l’aire lliure i finalitzar en aquest nou espai esportiu un recorregut caminant, corrent o en bicicleta, a fi de combinar el treball de força amb el cardiovascular, i tot a tocar de l’entorn urbà.
L’actuació s’ha complementat amb la pavimentació de la llosa de formigó on hi ha instal·lada una cistella de bàsquet antivandàlica. Es tracta d’un paviment esportiu d’exteriors que ofereix l’adherència necessària per jugar a bàsquet i una bona confortabilitat en la petjada.
L’actuació, que forma part dels Pressupostos Participatius i s’havia inclòs al Pressupost Municipal de 2019, ha tingut un cost de 12.000 euros. La pandèmia ha provocat generat un endarreriment en la instal·lació final.