Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tard o d'hora i malgrat tot, sortirà el Sol

La Mesa de Cultura felicita el Nadal en un vídeo d'una manera diferent il·lustrant els moments complicats que estem vivint amb un somriure d'esperança


Tard o d'hora i malgrat tot, sortirà el Sol
En aquesta època complicada que estem vivint a causa de la pandèmia sanitària, la Mesa de Cultura de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, integrada per membres d'entitats del sector del municipi, ha participat en l'elaboració d'un vídeo per felicitar el Nadal a la ciutadania d'una manera diferent. Les imatges mostren la situació en la que ens trobem, amb mascaretes, aïllats, en petits grups però criden a l'optimisme, sobretot gràcies a la lletra de la cançó que acompanya el vídeo. Escrita i composta pel músic santquirzenc Ermengol Mayol, la cançó ens recorda que "tard o d'hora i malgrat tot, sortirà el Sol". En el vídeo també hi apareixen imatges de festes populars del municipi que mostren les grans trobades santquirzenques que de ben segur tornaran una vegada passada la pandèmia.
 
A la cançó hi participen l'alumnat de les Golfes de Sant Quirze Martina Fuguet, Maria Llop, Jan Trinidad, Aina Sans, Biel López, Clara Perxés, Cèlia Perxés, Marçal Mayol i Arlet Mayol. Les entitats que protagonitzen el vídeo són la Bella Quirze Band, la Colla de Gegants i Grallers de SQV, Country Mussols, l'Espai d’Arts Escèniques, l'Onze al Teatre, Pastorets SQV i la Societat Coral Il•lustració Artística.
 

El vídeo el podeu gaudir al següent enllaç