Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les properes eleccions del 14-F

Des d’avui i fins al 4 de febrer es pot tramitar la petició electrònica per exercir el dret a vot des del mateix domicili


Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les properes eleccions del 14-F

Des d’avui ja es pot sol·licitar el vot per correu a les eleccions autonòmiques del proper 14 de febrer. Els electors residents a Catalunya poden sol·licitar-lo des d’avui 22 de desembre fins al proper 4 de febrer, i també els residents a l’estranger en funció de la seva inscripció al cens.

La petició electrònica es pot presentar mitjançant l’IDCAT, seguint els passos detallats en aquest enllaç. El vot es pot sol·licitar aquí.
Una vegada feta la petició, es podrà exercir el dret a vot des del mateix domicili, lliurant-li al carter/a el sobre certificat tancat amb el vot el dia que porti la documentació. 
 
En el cas que es demani la petició personalment a les oficines de Correus s'ha d’exhibir l’original del document acreditatiu d’identitat i omplir els formularis en paper disponibles a tal efecte.
 
Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 14 de febrer de 2021, dia de la celebració dels comicis.
 
Si ets resident a l’exterior i tens dubtes sobre com votar a les properes eleccions pots adreçar la teva consulta a eleccions@gencat.cat.
 
Trobareu més detalls en aquest enllaç.
 
Les persones que no disposen d'IdCAT, poden demanar cita prèvia a l'OAC de l'Ajuntament, doncs el servei els ajudarà a tramitar-lo. Podeu demanar la cita prèvia aquí.