Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Ses Majestats arribaran a Sant Quirze del Vallès aquesta tarda

La Cavalcada enguany tindrà un format diferent a causa de les mesures de contenció de la pandèmia aprovades pel PROCICAT


Ses Majestats arribaran a Sant Quirze del Vallès aquesta tarda

Ses Majestats els Reis d’Orient arriben aquesta tarda a Sant Quirze del Vallès per repartir regals i il·lusió als nens i nenes del poble. Melcior, Gaspar i Baltasar estaran instal·lats al carrer de Joan Oliver, al costat del parc de les Morisques, en un seguici reial estàtic, a causa de les mesures de contenció de la pandèmia.

Aquest format diferent, però, no impedirà que tant les tres carrosses de reis com les comparses que les acompanyen es deixin veure pels infants que prèviament hagin reservat entrada, per preparar la nit més màgica de l’any. L’activitat començarà a les 16 hores i s’allargarà fins les 20 hores, segons les cites establertes.Està prevista l’assistència d’un màxim de 500 persones cada 30 minuts.
 
Lliurament de la clau de les cases de SQV
 
A les 21 hores està previst que Melcior, el rei Blanc, dirigeixi unes paraules a les famílies del poble i, acte seguit, Ses Majestats rebin de mans de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la clau que obre la porta de totes les cases del municipi. L’acte no comptarà amb presència de públic i es podrà seguir en directe i en línia a www.santquirzevalles.cat/directe

Prevenció davant la Covid-19
 
• Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
 
• Per accedir al recinte de la Cavalcada, caldrà fer una reserva prèvia d’entrades. Caldrà reservar 1 entrada per persona que hi accedirà independentment de l’edat que tingui.
 
• L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys i recomanable en aquest col•lectiu durant el recorregut.
 
• Els grups de convivència habitual hauran d’entrar junts i a la mateixa hora.
 
• Cal respectar la distància interpersonal de 2,5 metres amb altres grups de convivència.
 
• Les persones que participin a l’activitat no poden aturar-se en cap punt del recorregut. És important que la gent respecti aquesta mesura perquè Ses Majestats puguin saludar el major nombre de nens i nenes del poble durant l’horari previst. 
 
• Es recomana portar l'entrada al mòbil. 
 
Restriccions de mobilitat
 
El parc de les Morisques romandrà avui dia 5 a partir de les 15 hores. També tingueu en compte les següents afectacions: C. de Joan Oliver, carrer Clementina Arderiu:  tancats al trànsit avui de 8 a 21 hores. Carrer de Carme Karr i rambla de Lluís Companys,  entre pl 14 d’abril i Camí del Mas,  tancats al trànsit entre les 15 i les 21 hores d’avui.