Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Un total de 35 residents de Verge del Carme reben la vacuna contra la Covid-19

Ja són 188 avis i àvies de residències del municipi els que han rebut la primera dosi de Pfizer i esperen la segona


Un total de 35 residents de Verge del Carme reben la vacuna contra la Covid-19

Un total de 35 persones residents van ser vacunades ahir a la Residència Verge del Carme de les Fonts. Un equip format per un infermer i un metge del CAP de Can Parellada van ser els encarregats d’administrar ahir les dosi de les vacunes Pfizer contra la Covid-19 als 35 avis i àvies, del total de 38 residents, i també al 80% del personal. Dues persones residents han decidit no vacunar-se, i una no va poder fer-ho, doncs es trobava hospitalitzada.

 
En tres setmanes s’administrarà la segona dosi d’aquesta vacuna. Segons el coordinador de personal del centre, Igor Kushnyerov, són bones notícies doncs “estem molt contents amb la vacuna i en com va anar l’administració. Aquest matí les persones residents es trobaven molt bé, sense cap símptoma, ni dècimes, potser alguna molèstia al braç i poc més. Ara anirem controlant perquè ens han dit que en un 14% dels casos es poden donar dècimes però ja està. La veritat és que estem molt contents d’haver-nos pogut vacunar, tant residents com personal. Anirem fent un seguiment acurat als nostres avis i àvies de la seva evolució”.
 
De fet, la vacuna s’havia d’administrar avui dimecres però finalment ahir el CAP de Can Parellada va poder agilitzar l’operació i desplaçar-se al centre una jornada abans del previst. Aquesta acció se suma a les de les residències Assís i Llar d’Avis, que la setmana passada també van rebre la vacuna amb molt bona acollida. En total, entre els tres centres són ja 188 avis i àvies de residències els que ja han rebut la primera dosi a Sant Quirze del Vallès i esperen la segona.
 
L'Ajuntament anirà informant pels canals habituals sobre l'evolució de la vacunació i el seu calendari al municipi.