Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Comencen les sessions del Grup de suport emocional i ajuda mútua per a les persones cuidadores

Un psicòleg expert els ofereix suport emocional i un espai per compartir el procés de cura


Comencen les sessions del Grup de suport emocional i ajuda mútua per a les persones cuidadores

Ja ha començat el Grup de suport emocional i ajuda mútua destinat a persones cuidadores de persones amb dependència, organitzat des de la Regidoria de Benestar i Cicles de Vida, amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’inici va ser ahir dimecres, a la sala Muriel Casals i es repetirà el mateix dia de cada setmana en aquest espai, sempre respectant les mesures de seguretat Covid.

El GSAM està conduït per un psicòleg expert que promou el suport emocional i la relació entre persones cuidadores que comparteixen una mateixa problemàtica, per tal que se sentin recolzades en el procés de cura de la persona en situació de dependència. També informa les persones cuidadores sobre els diferents recursos de suport que hi ha al seu territori, o les diferents entitats públiques i privades que els poden ajudar.

Donat que el grup dels dimecres és presencial i només pot ser de sis persones amb totes les places ja ocupades, s’obrirà una altra sessió en línia els dimarts al matí. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic amb les seves dades personals (nom, cognoms, DNI i telèfon) a: benestar@santquirzevalles.cat.
Totes les sessions s’allargaran fins al 24 de febrer.