Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Bona acollida de la iniciativa SQV a domicili

La ciutadania realitza amb èxit les primeres comandes en línia als establiments participants


Bona acollida de la iniciativa SQV a domicili

El projecte SQV a domicili ha aterrat al municipi amb molt bona acollida. Des que el passat 4 de gener l’Ajuntament va posar en marxa aquesta iniciativa pionera conjuntament amb el Teler Cooperatiu i la cooperativa La Sàrria, una vintena de comerços s’han adherit al projecte i les comandes no han parat de créixer. 

Es tracta d’un servei de repartiment de productes i menjar a domicili que té com a objectiu donar suport al comerç local. Una forma de dinamitzar i activar el sector, potenciant el comerç en línia i articulant iniciatives que permetin generar un nou model de desenvolupament socioeconòmic. 
 
Recordem també que la iniciativa, que es vehicula a les xarxes amb el hashtag #SQVadomicili, promou també la mobilitat sostenible, doncs les comandes es duen a terme amb una bicicleta elèctrica i tricicle adaptat, i que els repartidors són joves del municipi que estaven donats d’alta a la xarxa local d’ocupació. 
 
La iniciativa es vehicula a través de la plataforma www.comprasantquirze.cat, en què es troben més d’una vintena de comerços adherits. A la icona SQV a domicili es poden veure els establiments participants, així com el mitjà amb el qual se’ls hi pot fer arribar la comanda. Una vegada realitzat l’encàrrec, s’acorda amb la botiga l’hora de lliurament i la forma de pagament. Amb aquestes dades, l’establiment, mitjançant la mateixa plataforma, fa la sol·licitud de recollida al SQV a domicili. En aquest moment, es generen 3 correus electrònics a la vegada, confirmant el servei de recollida: un per al servei de repartiment,  un per al comerç, i un per al client de l’establiment, informant de l’hora de lliurament de la comanda. 
Les comandes fetes al matí, es lliuren el mateix dia a la tarda. Les que es fan a la tarda, l’endemà, excepte que el client sol·liciti una franja diferent. 
 
En aquests moments, els establiments participants són els següents:
 
BAR LA BRAÑA
LLIBRERIA FROBOOKS
LOSSUM
JUGAIA
PEIXALEGRIA
BOTIGA CASA MARIETA
SUPERMERCATS COVIRAN 
FRANKFURT SE7
DIONYSUS VINS S.C.P.
FARMÀCIA BARBERÀ
PASTISSERIA MIX
EL RACÓ DE SANT QUIRZE
EL CUCURUTXU
MARTA XARCUTERIA
FRUITES I VERDURES EL MAS
BAR LA LILA
LLIBRERIA PAPERERIA DINA-4
BON ÀREA
EL CASTELLET
TERRANOVA CNC 8
FARMÀCIA SANT QUIRZE
CONSULTORI VETERINARI EL MUSSOL
LLET I TECA
 
SQV a domicili, als mitjans
Aquests dies el projecte, donat que ha estat pioner entre els ajuntaments de Catalunya, s’ha pogut veure i llegir a diversos mitjans. A TV Sabadell-Vallès, s’hi ha dedicat un reportatge, que podeu veure en aquest enllaç. A TV3 es va poder veure a l'espai Valor afegit el dilluns 18 de gener, a les 22h de la nit.