Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Avui entra en vigor la pròrroga de les mesures anti-Covid

Fins al 24 de gener es mantenen restriccions com la mobilitat limitada al municipi


Avui entra en vigor la pròrroga de les mesures anti-Covid

Avui entra en vigor la pròrroga una setmana més de les restriccions actuals contra la covid-19, vigents a Catalunya per combatre la pandèmia del coronavirus. Les mesures actuals van entrar en vigor el 7 de gener, després del repunt de casos per les festes nadalenques, i tenien una durada inicial de 10 dies, fins aquest diumenge 17 de gener. Ara s’allarguen fins el 24 de gener.
 
Des de principis de desembre el creixement del nombre de contagis no s’ha accelerat però tampoc s’ha aturat. A més, el ritme de l’entrada a les UCI es manté i això posa en situació complicada els centres.
Mesures vigents: mobilitat limitada al municipi tota la setmana
De les mesures actualment en vigor i que ara es prorroguen destaca la limitació de la mobilitat personal al perímetre municipal durant tota la setmana excepte per causes laborals o de força major. També es manté el toc de queda a les 22 hores.
 

Recordeu també que les trobades familiars o socials no han de superar les 6 persones, llevat que siguin convivents, i no suposin la confluència de més de dues bombolles de convivència. Es recomana limitar-les si es fan en espais tancats.
Podeu consultar les mesures en aquesta pàgina o bé accedir a Preguntes més freqüents.