Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Avui, ple extraordinari i urgent per sortejar els membres de les meses electorals

Donat que es reprèn el procés que ajornava les eleccions del 14-F l’Ajuntament ha convocat la sessió per aquesta mateixa tarda


Avui, ple extraordinari i urgent per sortejar els membres de les meses electorals

Atès que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat les mesures cautelaríssimes que demanava un dels recursos que suspèn cautelarment el decret que ajornava les eleccions pel 14-F i que la Junta Electoral Central ha ordenat reprendre el procés electoral, l’Ajuntament ha convocat per avui, a les 16:30h, el ple extraordinari i urgent en línia per sortejar els membres les meses electorals d’enguany. 

Es preveu que les notificacions de les designacions dels 270 titulars i suplents es realitzin a partir del divendres 22 de gener. Les persones designades pels comicis del 14 de febrer, poden presentar excuses al seu nomenament únicament davant de la Junta Electoral de Zona de Sabadell, excepte els majors de 65 anys que ho podran fer en el mateix moment que rebin la notificació, al lloc següent:
 
Av. de Francesc Macià, 34-38, 1a planta (edifici Jutjats de Sabadell).
Horari d’atenció en dies laborables: de dilluns a divendres, de 15:30 a 18:30h, i dissabtes, de 10 a 13h.
Telèfon: 659169308.
 
Per presentar excuses, cal presentar-se personalment amb la documentació que acredita l’excusa i la notificació del nomenament com a membre de la mesa electoral. El detall dels impediments i excuses es pot consultar a l’enllaç següent.
 
La reunió informativa d’assessorament que fa l’Ajuntament per detallar les tasques que han d’assumir durant la jornada electoral serà l’11 de febrer de 2021, a les 18:30h, i enguany es durà a terme en línia a través de www.santquirzevalles.cat/reunioeleccions (s’habilitarà divendres). En la mateixa es detallaran les mesures de prevenció i seguretat establertes per la Generalitat de Catalunya, derivades de la COVID-19, i que garanteixen la salut i el dret de vot.