Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'Hora del Conte tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal

A causa de les restriccions vigents que no permeten activitats a la Biblioteca, les narracions es traslladen per donar continuitat al cicle amb una major presència de públic


L'Hora del Conte tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal
El cicle de la Biblioteca l'Hora del Conte es trasllada a la Sala Josep Brossa de la Patronal a causa de les restriccions aprovades pel PROCICAT en què no es permet la realització d'activitats presencials amb públic que coincideixin amb l'obertura del servei. A més a més, amb aquest canvi, les activitats podran comptar amb més públic en directe amb el compliment de les mesures d'higiene i seguretat de contenció de la pandèmia. La primera sessió prevista a la Patronal es durà a terme aquest divendres 22 de gener, a partir de les 18 hores, quan Blai Senabre realitzarà el seu espectacle "Contes anima(la)ts", en què explicarà històries tradicionals protagonitzades per animalons, bestioles i alguna que altra persona. L'activitat va adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys. Les entrades per a aquest espectacle estan exhaurides.
 
La propera sessió tindrà lloc el proper 19 de febrer a les 18 hores i porta per títol "Ninota". És un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys que explica la història d'una nena que vol sortir a fora de casa a jugar però no pot perquè plou. Avorrida, crea una nova amiga per jugar, la Ninota, i amb cançons, paraules i música anirà descobrint les parts del cos. Les localitats es poden reservar a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
L’Hora del conte és una activitat gratuïta organitzada per la Biblioteca Municipal adreçada a infants en què un narrador o narradora professional els explica contes. Escoltar contes fomenta la lectura, fa que es transmetin valors com el respecte i la tolerància, però, sobretot, és un clar estímul a la imaginació.