Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Ratxes de fins a 82 quilòmetres a Sant Quirze provoquen diverses incidències a la via pública

L'Ajuntament treballa per resoldre els desperfectes i retirar els arbres malmesos


Ratxes de fins a 82 quilòmetres a Sant Quirze provoquen diverses incidències a la via pública

El fort vent d’aquest matí a Sant Quirze del Vallès ha deixat ratxes de fins a 82 quilòmetres per hora i ha provocat diverses incidències a la via pública; un vent fort i sobtat que ha durat uns minuts.

L’Ajuntament s’ha vist obligat a activar el Ventcat per tal de restablir la normalitat en els diferents punts afectats. De fet, encara ara les brigades municipals treballen intensament per resoldre els diferents incidents, gràcies a la coordinació dels serveis de Via Pública, Medi Ambient i Protecció Civil.
Entre les afectacions més destacades, cal remarcar la caiguda d’arbres a la via pública, a carrers com el de Font d’en Macià, Pla de l’Estany, av. de Can Pallars, c. de Bages, c. de la Grípia o c. de Ribera. Veïnat de la zona ha trucat la Policia Local i l'Ajuntament per comunicar-ho i els serveis municipals, després de realitzar les inspeccions oportunes han procedit o bé a la retirada o bé a la seva programació amb la major celeritat. 
En el cas del bosquet d’Arraona s’han detectat diversos arbres torts amb perill imminent de caiguda, branques caigudes i exemplars malmesos. Per aquest motiu, s’ha tancat el perímetre i una vegada les condicions meteorològiques ho permetin es gestionarà l’arranjament de la zona.
L’Ajuntament també ha rebut diverses trucades de teules que han caigut, arbres que s’han precipitat sobre balconades i altres incidències domèstiques. En aquests moments s’estan verificant i solucionant.
 
L’Ajuntament espera desactivar el Ventcat a darrera hora d’aquest migdia, davant la previsió meteorològica de tranquil·litat pel que fa a les ventades.