Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Inscripcions obertes per a la formació d'entitats: Com justificar una subvenció

Les sessions, organitzades pel Servei de Participació, seran virtuals i molt pràctiques


Inscripcions obertes per a la formació d'entitats: Com justificar una subvenció

El proper dimarts 16 de febrer tindrà lloc la formació dirigida al teixit associatiu del municipi: “Com justificar subvencions”. Es tracta d’una sessió que té com a objectiu facilitar a les entitats la tasca justificativa de les subvencions que reben per part de l’Administració. Amb un caràcter eminentment pràctic, es tractaran aspectes relatius als tràmits de gestió de les subvencions, la justificació tècnica i la justificació econòmica.

La formació serà virtual i comptarà amb material de suport que es farà arribar a les entitats participants. Amb una durada total de 3 hores, el contingut s’impartirà en dues sessions d’1.30 hores, els dimarts 16 i 23 de febrer, de 18.30 h a 20 h. Les persones que assisteixen a les dues sessions rebran un certificat acreditatiu de la formació.
Per a formalitzar la inscripció, cal fer-ho a través d’aquest formulari
 
Aquest formació és la primera de l’any 2021 organitzada des del Servei de Participació. Amb l’objectiu de donar més eines al teixit associatiu, facilitar el seu funcionament i garantir una millora continua, es preveu la realització d’una formació trimestral en diferents temàtiques d’interès per a les associacions. El paper que desenvolupa el teixit associatiu és fonamental per a tots els àmbits de la societat i oferir activitats formatives una manera de reconèixer la seva rellevància i vetllar pel seu benestar.
 
Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb: participacio@santquirzevalles.cat.