Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí arribarà a les cases amb la imatge de la vacuna a les residències com a portada


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí municipal arribarà properament en format paper als habitatges de Sant Quirze però ja es pot consultar en format pdf. La revista recull aquest mes un dels moments més esperats des que es va iniciar la pandèmia: el subministrament de les primeres dosi de les vacunes, en aquest cas a les residències. De fet, la imatge de la portada està dedicada a aquest moment, i també les pàgines interiors, que també amb gràfics i indicadors, amplien com està vivint el municipi la Covid-19.

 
En un altre ordre de temes, però sempre amb el condicionant de la pandèmia, com no pot ser d’una altra manera, s’explica com el municipi es prepara per afrontar les properes eleccions del 14-F, amb figures com la del responsable de seguretat sanitària als locals electorals, entre molts altres canvis.
 
Les pàgines d’aquest butlletí també porten a la reflexió, explicant què suposa per a butxaca de tota la ciutadania el vandalisme. Així mateix, detalla les actuacions que darrerament l’Ajuntament ha executat en els parcs infantils. En aquesta línia, però en l’àmbit esportiu, s’explica l’inici del que serà el nou complex. El tret de sortida d’un projecte que comença a caminar.
 
No falten en aquesta edició les pàgines de Cultura, l’espai per a les entitats i, el ple municipal. 
Finalment, un repàs a allò que ha destacat a les xarxes socials i els seus protagonistes ens recorda què ha estat el més noticiable al poble.