Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’Ajuntament posa en marxa el programa “Treball, Talent i Tecnologia” per millorar les competències d’empreses i persones

El proper mes de març es començarà amb la recerca de persones que busquin feina i d’empreses que estiguin interessades a participar


L’Ajuntament posa en marxa el programa “Treball, Talent i Tecnologia” per millorar les competències d’empreses i persones

L’Ajuntament començarà a desenvolupar el proper mes de març el programa “Treball, Talent i Tecnologia. Impulsem la transformació digital de Sant Quirze del Vallès”. El projecte, coordinat des de la regidoria de Promoció Econòmica, pretén contribuir a la millora de les competències digitals de les persones i donar eines i recursos a les empreses per facilitar la seva transformació digital.

 
L’objectiu del programa és promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia, impulsant aquest àmbit, i l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari. 
 
El programa concret, elaborat pel Servei a l’Ocupació Local, té com a línies principals, promoure i facilitar la digitalització dels circuits administratius interns en les empreses dels polígons industrials del municipi per a millorar i agilitzar la relació amb clients i proveïdors. També es capacitarà les persones participants i se les dotarà de competències digitals per millorar la seva ocupabilitat a través d'itineraris formatius adaptats a les necessitats actuals de les empreses i de l'entorn empresarial.
 
Durant el proper més de març es començarà a desenvolupar el programa amb la recerca de les persones residents al municipi que busquin feina i que estiguin interessades a participar, així com la selecció d’empreses que se’n puguin beneficiar.
 
Per més informació i/o consultes podeu contactar amb Servei a l’Ocupació per correu electrònic a ocupacio@santquirzevalles.cat , telèfon 93.721.68.00 Ext. 4100 o bé de forma presencial a les dependències de Can Tuset amb cita prèvia.
La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès una subvenció de 35.652,94€ per portar a terme aquest programa durant el 2021 i 2022.