Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Si tens entre 12 i 29 anys, volem conèixer la teva visió!

El Servei de Joventut Canya Jove endega les enquestes adreçades als i les joves del municipi per elaborar la diagnosi del Pla Local de Joventut


Si tens entre 12 i 29 anys, volem conèixer la teva visió!

El Servei de Joventut de l’Ajuntament treballa fa uns mesos en una nova diagnosi de la realitat juvenil del municipi, atesa la necessitat d’endegar noves polítiques de joventut que donin resposta a les necessitats dels i de les joves, especialment en aquest moment de crisi sanitària, social i econòmica. Aquest anàlisi ha de servir per dissenyar noves actuacions i projectes adreçats al jovent durant els propers quatre anys, de manera que es recullin en un full de ruta: el Pla Local de Joventut.

Per tal de recollir de primera mà les opinions  dels seus destinataris el Servei anima el jovent a respondre una enquesta que recull les necessitats i visions de forma directa. El qüestionari s’orienta als i les joves d’entre 12 a 29 anys.
És per això que el servei demana el màxim de participació possible. Es tracta de dedicar-hi uns 10 minuts. Per respondre-la només cal entrar en aquest enllaç: bit.ly/2Jxz3nX . L’enquesta és absolutament anònima.
L’enllaç es pot enviar a tota la gent jove (12-29 anys) de Sant Quirze: amigues, coneguts, veïnes, familiars... tothom té coses rellevants a dir!