Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La participació a Sant Quirze del Vallès a les 13 hores se situa en el 24,83%

Un total de 3.717 ciutadanes i ciutadans han exercit ja el seu dret a vot, en una jornada electoral que es desenvolupa sense incidents


La participació a Sant Quirze del Vallès a les 13 hores se situa en el 24,83%

La participació a Sant Quirze del Vallès fins a les 13 hores ha estat del 24,83% en les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren avui, 14 de febrer. Un total de 3.717 santquirzenques i santquirzencs han exercit ja el seu dret a vot, dels 14.968 convocats a les urnes.

Comparant les xifres amb les anteriors eleccions al Parlament del 2017, a la mateixa hora, la participació va ser del 38,02%, és a dir 13,19 punts per sobre de la d’avui.
 
A Catalunya el percentatge de participació a les 13 hores és del 22,78%, inferior a la participació de fa 4 anys, que se situava, a la mateixa hora, en 34,69%. 
 
Pel que fa al desenvolupament de la jornada electoral, aquesta s’està produint sense incidents, només marcada per la pluja i les cues per accedir als locals electorals.
 
Quines mesures cal prendre per anar a votar?
  • Porteu el sobre de votació preparat des de casa.
  • Abans d’anar a votar consulteu quin és el vostre local i mesa aquí www.santquirzevalles.cat/consultacens  o trucant diumenge a l’Ajuntament (937216800)
  • Consulteu les franges recomanades de vot.
  • Eviteu anar acompanyats/des a votar.
  • Recordeu l’obligació de dur mascareta.
  • Respecteu la distància de seguretat a les cues de l’exterior i l’interior del local.
  • Desinfecteu-vos les mans a l’estrada del local electoral i eviteu el contacte amb persones.
  • Entreu al local amb el sobre de vot i la vostre identificació preparada.
  • En acabar, no us quedeu pels volts del local electoral per evitar aglomeracions.
 
Franges horàries recomanades
Recordem que s’han establert unes franges horàries recomanades per anar a votar: fins a les 19 hores, els i les votants que no pertanyen a cap dels col·lectius de risc ni en quarantena, i de 19 a 20 hores, el col·lectiu en quarantena, és a dir, persones contagiades, contactes estrets i possibles sospitosos.
 
Dades de participació i escrutini
A les 18 hores s’oferiran noves dades de participació i, a partir del tancament dels locals electorals, a les 20 hores, es donarà a conèixer la participació definitiva, i a emetre els resultats de l’escrutini, que es podran seguir en directe a: www.santquirzevalles.cat/escrutini.
Ràdio Sant Quirze està fent seguiment de la jornada, amb butlletins a cada hora en punt, i emetrà un especial, més ampli, a darrera hora, amb els resultats electorals. Es pot escoltar i seguir a www.radiosantquirze.cat i al 90.0 FM.