Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La participació a Sant Quirze del Vallès a les 18 hores ha estat del 55,16% del cens

La participació al municipi supera la mitjana catalana en una jornada en què les cues s'han concentrat especialment a migdia a la majoria dels locals electorals


La participació a Sant Quirze del Vallès a les 18 hores ha estat del 55,16% del cens

El veïnat de Sant Quirze del Vallès vota des de les nou del matí amb normalitat, però ho ha fet amb una participació inferior a la de fa quatre anys. A les sis de la tarda un 55,16% ha exercit el seu dret a vot, el que es tradueix en 8.256 votants. Aquesta xifra representa 19,13 punts menys que a la mateixa hora del 21-D de 2017, quan ja havien votat el 74,29%. 

Malgrat la diferència respecte els comicis de fa quatre anys, la dada d’aquest 2021 és superior a la participació mitjana de Catalunya, on de moment ha votat el 45,72%.
 
La participació a les 13 hores també ha estat inferior a la de fa quatre anys: un 24,83% aquest 2021 davant un 38,02% el 2017.
La jornada s’està desenvolupant sense incidències destacables des que a les 9 del matí s’han constituït el total de les 30 meses. Les cues s’han concentrat especialment a migdia, a l’hora de dinar, a la majoria de locals, però s’han pogut respectar totes les mesures de seguretat establertes, respectant especialment les entrades i sortides i distàncies de seguretat.
 
Recordem que a partir de les 19 hores i fins les 20, podran votar el col·lectiu de persones en quarantena: contagiats, contactes estrets i sospitosos. Per fer-ho correctament i d'una manera àgil, cal recordar els següents consells que trobareu aquí.
 
Noves dades de participació i seguiment de resultats
 
Les darreres dades de participació arribaran a partir de les 20 hores, una vegada es comptabilitzi el vot per correu, que enguany s’ha triplicat, i votin els membres de les meses.
 
Recordem que la jornada es pot seguir pels mitjans municipals habituals: a la pàgina web, www.santquirzevalles.cat, i les xarxes socials.  A partir del tancament dels locals, i quan es facin públics els resultats, aquests es podran seguir en directe a l'enllaç: www.santquirzevalles.cat/escrutini.
 
Ràdio Sant Quirze està fent un seguiment de la jornada a cada hora en punt amb butlletins, i emetrà un més ampli a darrera hora de la jornada amb els resultats. Es podran escoltar a www.radiosantquirze.cat i al 90.0 FM.