Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Handbol, voleibol i futbol reprenen les competicions el proper cap de setmana

Les federacions de Patinatge, Bàsquet i Futbol Sala estudien el sistema de competició per iniciar de nou aquesta activitat


Handbol, voleibol i futbol reprenen les competicions el proper cap de setmana

Les entitats esportives d’handbol, voleibol i futbol del municipi reprendran les seves competicions el proper cap de setmana. Així ho permeten les mesures vigents contra la pandèmia, després que aquestes hagin estat restringides durant mesos. Ara, cinc equips locals de voleibol, quatre d’handbol, i un de futbol podran tornar de nou a competir en les categories que permeten classificar-se per campionats estatals. Fins ara només ho han fet els 2 equips d’handbol que ja competeixen a nivell estatal i alguns patinadors.

El juvenil masculí d’handbol s’enfrontarà dissabte al BM Granollers a les 12.30 hores al pavelló municipal, partit que es podrà seguir en streaming amb les noves càmeres del pavelló i a través de l’enllaç que el club difondrà.
Pel que fa al voleibol, els seus equips infantil, cadet i juvenil de primera competiran el proper cap de setmana a Sant Cugat del Vallès.
El juvenil masculí preferent de futbol disputarà dos amistosos, un dissabte i un diumenge, per preparar-se per a la tornada a la competició.
En relació al bàsquet, la Federació està valorant el sistema de competició dels seus equips per reprendre aquesta activitat al mes de març.
 

Esport individual
Recordem que el complex esportiu individual ofereix dues sales de fitness, una indoor, amb una àmplia oferta per a les persones usuàries; i una altra outdoor, és a dir, a l’exterior, que es manté amb diversos aparells per a la pràctica esportiva.