Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Nous ajuts extraordinaris per fer front a la Covid-19

Aquests s’orienten a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària


Nous ajuts extraordinaris per fer front a la Covid-19

La Generalitat ha posat en marxa un ajut per a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu. Es preveu que aquests ajuts beneficiïn un total de 175.000 persones, amb un pressupost total de 105 milions d'euros.

Des del passat 15 de febrer i fins al proper dia 25  a les 3 de la tarda estarà actiu el registre per accedir a aquesta línia d’ajuts. La inscripció en aquest registre és l’únic tràmit necessari per sol·licitar l’ajut. A més, l’ordre d’inscripció no determina la preferència en l’atorgament.
Els requisits que han de complir les treballadores i els treballadors per inscriure’s al registre són: residir a Catalunya; i estar afectat per un ERTO actiu a desembre de 2020 o ser beneficiari de la prestació extraordinària com a fix discontinu.
Un cop tancat el registre, s’analitzarà l’univers de persones beneficiàries i de quina manera s’atendran les sol·licituds inscrites al registre.

Més informació, en aquest enllaç.