Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Nova projecció del Cicle Cinema Cultures

"No soy tu negro" reflexiona sobre la cultura africana


Nova projecció del Cicle Cinema Cultures

El cicle mensual Cinema Cultures porta avui una nova proposta virtual a Sant Quirze del Vallès. Es tracta de “I am not your negro" (no sóc el teu negre) que narra la situació del racisme als Estats d'Units a través de les vides i assassinats de tres amics íntims de James Baldwin, activista pels drets dels afroamericans: Martin Luther King Jr., Medgar Evers i Malcolm X.
El documental s'acompanya de la reflexió de la Deborah Ekoka, integrant del Black Barcelona, un projecte que lluita per la visibilització de la cultura africana, que ja es pot visualitzar al canal de YouTube de l'Ajuntament.

Com puc veure el documental?
Per veure el documental, accedeix al catàleg virtual de la Biblioteca en aquest enllaç i consulta a la documentació relacionada "Com gaudir del cicle de cinema online", a la banda dreta de la pantalla, com trobar el film. Si encara no tens el carnet de biblioteca, demana'l de forma gratuita aquí
En el document adjunt relacionat en aquesta notícia trobaràs les indicacions de com visualitzar les pel·lícules de forma ràpida i senzilla.

Cicle Cinema Cultures
El Cinema Cultures forma part del Pla Municipal de Sensibilització que cada any desenvolupa la Mesa de Solidaritat i Cooperació del municipi. El pla contempla totes les activitats que s’impulsen des de la Regidoria de Cooperació i les ONG i entitats solidàries del municipi, prioritzant enguany les propostes en línia, conseqüència de la pandèmia.

El Cicle, adaptat al format en línia amb motiu de la pandèmia, va donar el seu tret de sortida el passat 27 de gener amb el film “El nen del pijama de ratlles”, amb motiu del Dia Internacional per a la commemoració de les víctimes de l’holocaust.

Podeu veure totes les presentacions que acompanyen els films en aquest enllaç.