Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Tens equips informàtics vells que no utilitzes?

L'Escola Municipal d'Adults l'Olivera els actualitza i en coordinació amb altres departaments de l'Ajuntament els dóna a persones que els necessiten


Tens equips informàtics vells que no utilitzes?

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera treballa en un projecte de Remanufacturació d’equips informàtics. L’alumnat que forma part del projecte PFI formateja els equips i els actualitza, de manera que després, el servei, en coordinació amb Serveis Socials i Educació de l’Ajuntament, els lliura a les persones del municipi que més ho necessitin, segons diversos criteris i prioritats.
 

Per aquest motiu, si disposeu de pcs, ipads, teclats, cables, ratolins, portàtils... els podeu portar a l’Escola d’Adults (passeig de Can Barra), en horari: de 9 a 21 hores de dilluns a dijous; i de 9 a 15 hores, els divendres. En cas de dificultat de desplaçament, podeu trucar al 937216800, extensió 5900, per coordinar-vos.

 Què és un PFI?

El PFI és un programa de formació i inserció laboral destinat  a joves de 16 a 21 anys sense ESO que no estan cursant altres formacions. És de caràcter voluntari.

La finalitat dels PFI és doble: proporcionar a aquests joves la possibilitat d’incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional i l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada i duradora.