Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats obren des d'avui dilluns

Es prorroguen fins al 7 de març la resta de mesures per contenir els contagis de coronavirus


Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats obren des d'avui dilluns

Els centres comercials i els establiments de més de 400 metres quadrats poden obrir des d’avui dilluns entre setmana (de dilluns a divendres) amb un aforament màxim del 30%. És el principal canvi que va anunciar el Procicat aquest divendres al matí per contenir els contagis de coronavirus. D'altra banda, es flexibilitza l'aforament a les piscines, que passa del 30% al 50%. En l'àmbit escolar, es permet les sortides amb pernoctacions, sempre que siguin amb el mateix grup bombolla de classe. 

Pel que fa a l'àmbit esportiu, s'amplia l'aforament de les activitats grupals en interiors, sempre que la ventilació sigui l'adequada, es podrà arribar al 30% de l'aforament.
 
La resta de restriccions continuaran com a mínim una setmana més, fins al 7 de març: es mantindrà el confinament comarcal i també el confinament nocturn entre les 10 de la nit i les 6 del matí. També la limitació a 6 persones en les trobades socials i familiars, i poder anar a bars i restaurants a dues franges horàries, entre les 7.30 i les 10.30 i les 13.00 i les 16.30. Han de funcionar amb un aforament màxim del 30% a l'interior, i les taules han d'estar separades per 2 metres, amb només 4 persones de 2 grups de convivència per taula.
 
Tot i la flexibilització d'algunes mesures en l'àmbit comercial, la restauració dels centres comercials continuarà tancada.
Podeu consultar el detall en aquest enllaç.