Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

La campanya del 8M, el Pla Educatiu Local o les darreres actuacions a la via pública omplen les pàgines de la nova edició


Ja és aquí el nou Informem!

Ja podeu consultar en format pdf la nova edició del butlletí municipal Informem. A finals d’aquesta setmana començarà a arribar en format imprès als habitatges de Sant Quirze.
La nova revista tracta a les pàgines centrals el Pla Educatiu Local i les noves accions que, fruit de la situació d’emergència sanitària i social generada per la pandèmia, s’han iniciat ja en diferents àmbits.
 

També en la línia d’iniciatives estratègiques, el butlletí recull la programació amb motiu del Dia Internacional de les Dones el proper 8 de març. La campanya es concreta en una imatge que dona vida a la portada de l’Informem, on una vintena de dones del municipi cedeixen la seva fotografia. Aquestes imatges es poden veure en grans dimensions, en un mur a l’av. d’Arraona, al poliesportiu.
 

En aquest sentit, l’entrevista d’aquest mes està dedicada a l’activista i defensora dels drets dels migrants, Helena Maleno, guardonada amb la Distinció Internacional del Premi Dona de Sant Quirze 2021.
L’edició d’aquest mes repassa també les accions del Mes dels Animals, amb les actuacions dels agents cívics, que es passegen per diferents escenaris del municipi, explicant què implica la tinença responsable d’animals de companyia.
 

No falten les propostes culturals, el repàs al més destacat a les xarxes socials o l’habitual crònica del Ple.
Esperem que us agradi!