Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca estrena el servei de préstec a domicili

Podeu sol·licitar-lo escrivint a biblioteca@santquirzevalles.cat o trucant al 93.721.95.47 durant l’horari de servei


La Biblioteca estrena el servei de préstec a domicili
La Biblioteca Municipal ofereix des d’aquest mes de març el servei de préstec a domicili. És gratuït i va adreçat principalment a persones amb mobilitat reduïda temporal o permanent (persones malaltes, persones confinades, persones grans, entre altres) i a veïnes i veïns que tinguin cura de familiars amb dependència que no es puguin desplaçar a l’equipament. 

Requisits
Per gaudir del servei heu d’estar vivint a Sant Quirze del Vallès, cal tenir el carnet de la Biblioteca i comprometre-us a ser a casa el dia que us portin els documents. El repartiment es duu a terme principalment els divendres a la tarda. Podeu demanar en préstec durant 30 dies un màxim de 30 documents: 15 llibres i/o revistes, 6 pel•lícules i 9 CDs o audiollibres. A més, teniu la possibilitat de prorrogar-los amb les mateixes condicions que el préstec presencial, és a dir, durant un mes més.

Com demanar el servei?
Podeu sol•licitar el servei de préstec a domicili escrivint a biblioteca@santquirzevalles.cat o trucant al 93.721.95.47 durant l’horari de servei. Una vegada l’heu sol•licitat, la Biblioteca us contactarà per confirmar la comanda. El lliurament es farà el dia establert així com la recollida del material prestat anteriorment. Tan sols us haureu d’acreditar amb el carnet de la biblioteca o bé amb el DNI. Recordem que podeu consultar el catàleg de documents a http://aladi.diba.cat.   

Horari de servei
La Biblioteca obre els matins de dimarts i dijous de 10 a 13 hores i les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 hores. L’equipament està ubicat al carrer Eduard Toldrà, sense número, molt a prop de la Masia Can Feliu.