Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans

Ja es poden presentar les sol·licituds destinades a titulars d'un lloguer majors de 65 anys en risc d'exclusió social


Subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans

Ja es poden presentar sol·licituds per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones majors de 65 anys corresponent a l’any 2021.

Aquestes subvencions es destinen a les persones que, a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més i que, a més de complir els requisits establerts a les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.
 
Entre els requisits, destaca que la unitat de convivència tingui uns ingressos no superiors a 2,83 vegades l’IRSC, depenent del nombre de membres de la unitat de convivència i la zona geogràfica on està ubicat l'habitatge; i no pagar un lloguer mensual per l’habitatge superior a 800 euros en el cas de la demarcació de Barcelona, entre altres. Podeu consultar la resta de requisits en aquest enllaç.
 
L’import màxim de la subvenció són 200 euros mensuals.
 
Les sol·licituds es poden presentar fins al proper 30 d’abril, de manera electrònica o bé presencialment a l’OAC de l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia.
 
El termini de presentació de sol·licituds va iniciar-se el passat 6 de març i s’allargarà fins al 30 d’abril.
 
Més informació i detalls, aquí.