Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La revolució solar arriba a Can Corbera

Les empreses d’aquest polígon industrial poden participar en el projecte Autoconsum 0/0


La revolució solar arriba a Can Corbera

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès s’incorpora enguany a la 2a edició del projecte d’autoconsum col·lectiu a la indústria: AUTOCONSUM 0/0 que promou l’Ajuntament de Rubí.
Les empreses del Polígon Industrial de Can Corbera de Sant Quirze de Vallès tindran l’oportunitat de participar en el projecte Autoconsum 0/0 (0 emissions/0 inversió) que incrementa els avantatges de les instal·lacions d’autoconsum gràcies a la col·laboració públicoprivada: s’obtenen millors preus a través d’un concurs privat (economia d’escala) i s’estableix una xarxa de cooperació entre empreses per a valoritzar l’energia excedentària, tot plegat amb la possibilitat de no haver d’assumir cap cost afegit.
 

L’energia solar per a l’autoconsum permet a les indústries generar energia elèctrica pròpia, reduir els costos associats a l’electricitat, disposar d’estabilitat en els preus de l’energia, reduir les emissions de CO2, etc. a més de gaudir d’avantatges econòmics, ambientals i socials.
 

Destinataris del Projecte:
•    Empreses de Sant Quirze ubicades al polígon industrial de Can Corbera, que seran el punt de partida per a replicar l’actuació a la resta de Polígons de Sant Quirze.
•    Empreses de Rubí  ubicades als polígons de Can Rosés, Ctra. de Terrassa, La Llana, Molí de la Bastida, Sant Genís, Can Sant Joan.
 

Etapes de l’actuació:
•    Webinar presentació de la 2ª edició: 24-03-2021 (10h). Inscriu-te!
•    Redacció informes de viabilitat tècnica econòmica: abril-juny 2021.
•    Redacció de Plecs Tècnics: juny-juliol 2021
•    Concurs privat: setembre-octubre 2021

Si vols més informació escriu un correu a empresa@santquirzevalles.cat.