Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Un grafit del FC Sant Quirze promou els valors cívics de l'esport

L'obra ha estat creada per jovent del FC Sant Quirze sota la direcció de l'artista Samuel Moraño


Un grafit del FC Sant Quirze promou els valors cívics de l'esport

“La victòria dels valors” és el nom del projecte que aquests dies es pot veure al mur del carrer Priorat del camp de futbol. Es tracta d’un graffiti obra de l’artista Samuel Moraño que el jovent del FC Sant Quirze, sota la seva direcció, està finalitzant. El disseny va ser realitzat abans de la pandèmia a través de diferents dinàmiques participatives i amb la col·laboració del jovent esportista. També es van tenir en compte les aportacions del personal tècnic i dels responsables del Club en relació al missatge que es volia plasmar, fent-lo arribar també a tota la ciutadania.  

 
Ara el disseny s’ha pogut materialitzar amb l’objectiu que el FC Sant Quirze va posar sobre la taula: fer arribar al jovent el respecte pels valors de l’esport, la tolerància o l’esforç, entre altres. L’Ajuntament va acollir la proposta de la mà del Servei de Joventut i Esports, i ara s’està fent realitat en aquesta paret amb unes imatges que fan referència al nom del projecte, el logo i la mascota del Club, així com frases i missatges encoratjadors. 
 
En una segona fase del projecte es treballarà en el mur que llinda al nord amb el circuit d’automodelisme, difonent valors com l’esforç o la perseverança, entre d’altres.
El mur ha estat prèviament preparat pel servei de Manteniment i Via Pública, de manera que el jovent pugui treballar amb qualitat i els materials s’hi adhereixin sense problemes. Una actuació que s’ha realitzat després de la fi de les obres de millora de l’aparcament i de la substitució de la tanca perimetral que van dirigir.
 
L’artista Samuel Moraño va ser alumne de l’escola Purificació Salas i compta amb una llarga trajectòria el l’àmbit del graffiti. Al municipi és l’autor de l’obra que hi ha a la Biblioteca Municipal, fruit d’un taller orientat també al jovent.