Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Un total de 140 alumnes dels dos instituts participen al "Be an enterpreneur" d'enguany

La iniciativa fomenta l'esperit emprenedor en el marc d'un projecte en llengua anglesa


Un total de 140 alumnes dels dos instituts participen al "Be an enterpreneur" d'enguany

Un total de 140 alumnes participaran aquest curs escolar del projecte d’emprenedoria en llengua anglesa als dos instituts del municipi. La iniciativa, que ja fa vuit anys que es desenvolupa, té com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre els estudiants, ensenyar a pensar de forma creativa, fomentar l’autoestima dels joves, aprendre a treballar i cooperar en equip, aprendre a pensar de forma global, així com desenvolupar capacitats de gestió i lideratge d’un projecte.

El programa consta de 13 sessions que s’imparteixen en llengua anglesa i que venen a reforçar el temari impartit en l’assignatura optativa d’emprenedoria de 3r d’ESO i en la d’economia i empresa de 1r de Batxillerat Social en un total de 7 grups dels dos Instituts de Sant Quirze. Aquestes sessions són impartides per un professor nadiu de l’Escola Emprenedors, avalada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que subvenciona l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Els participants, durant els 4 mesos de durada del programa, han treballat en grup una idea de negoci, definint l’essència del projecte, desenvolupant un pla de vendes i una estratègia de comunicació.
 
El passat 12 de març, es van fer les presentacions finals del grup de 3r C de l’Institut Salas i Xandri, enregistrades per poder-les penjar a la web del centre. Aquest any, i amb motiu de la pandèmia, no s’ha pogut realitzar cap acte conjunt per donar a conèixer els projectes a les famílies i la comunitat educativa municipal.