Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El risc de rebrot augmenta lleugerament però se situa per sota de la mitjana comarcal

Disminueixen lentament els casos de Covid i la taxa de reproducció també va a la baixa


El risc de rebrot augmenta lleugerament però se situa per sota de la mitjana comarcal

El risc de rebrot per Covid-19 a Sant Quirze del Vallès ha augmentat lleugerament aquesta setmana, del 8 al 14 de març, respecte de l’anterior, situant-se en 144,7. Tot i així, es troba per sota de la mitjana del Vallès Occidental Oest, que és del 206,1, segons les dades facilitades pel Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. 

Cal remarcar, però, que la taxa de reproducció és més baixa que la setmana anterior, passant del 1,33 a un actual 0,94. Així mateix, els casos confirmats de Covid-19 per PCR són 15, un menys que la setmana de l’1 de març.
 
D’aquestes dades es desprèn el manteniment d’una corba epidèmica plana amb poques variacions dels indicadors epidemiològics entre els dies 8 i 14 de març. També cal remarcar que han baixat els ingressos hospitalaris en general, inclosos els de les UCIs. En el cas de l’Hospital de Terrassa hi ha un 11% d’hospitalitzacions per Covid, i un 3% són a l’UCI. 
 
A nivell general, i pel que fa a la positivitat a tot el Vallès, aquesta se situa en un 4,4%, sent el grup d’entre 45 i 54 anys on és més alta, malgrat que ha millorat respecte setmanes anteriors.
 
Finalment, cal incidir en què totes les residències del municipi mantenen l’etiqueta de verda, sense cap cas de Covid-19.