Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recursos humans

Borsa de treball de persones subalternes

Ja es poden presentar instàncies per participar en aquest procés de selecció per concurs oposició


Borsa de treball de persones subalternes

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha publicat al BOPB i DOGC les bases del procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de subalterns/es, concretament d’auxiliars de serveis informadors/es i auxiliar de serveis d’escoles. L’objectiu és realitzar treballs temporals, substitucions i interinitats de conserges de l’Ajuntament.

 
El sistema de selecció serà per concurs oposició, per proveir places vacants tant de personal laboral temporal com funcionari interí/na, que en un període de dos anys puguin sorgir a la plantilla.
Les instàncies es poden presentar ja i fins al proper 7 d’abril
El model de sol·licitud està disponible a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, a l’OAC de Torre Julià (Les Fonts) i en aquest enllaç.
Les sol·licituds es poden presentar al registre de l’Ajuntament,  en horari de dilluns a dijous de 8:30 a 19:00h, i el divendres de 8:30 a 14:00h, Oficina Torre Julià de les Fonts en horari de dimecres de 16:45 a 20:00 i divendres de 8:45 a 14:00h.
També es pot tramitar per registre electrònic. En aquest cas es requereix disposar d’un CERTIFICAT DIGITAL admès o estar donat/da d’alta al servei VÀLID de la Generalitat de Catalunya.
 
Finalitzat el període de presentació d'instàncies es dictarà resolució, mitjançant decret, en el termini màxim d’un mes, que es publicarà al tauler d'anuncis de la Corporació, i al web municipal, en la que es declararà aprovada provisionalment la  llista dels i les aspirants admesos i exclosos.
La resolució, amb les llistes provisionals i definitives d’admesos i exclosos, es publicarà al tauler d’edictes i a la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
Trobareu les bases en format pdf relacionades en aquesta notícia, i més detalls, aquí.