Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Inscripcions obertes per a la formació: Com introduïm la perspectiva de gènere? Eines pràctiques

L’activitat s'orienta a entitats i forma part de la programació del 8M


Inscripcions obertes per a la formació: Com introduïm la perspectiva de gènere? Eines pràctiques

Ja us podeu inscriure a la propera formació en línia orientada al teixit associatiu del municipi: “Com introduïm la perspectiva de gènere? Eines pràctiques”. La formació tindrà lloc el proper 27 d’abril i està organitzada des del Servei de Participació en el marc del 8M, Dia Internacional de les Dones. 

La formació, amb una durada de 4,5 hores, es distribuirà en 3 sessions d’1 hora i 30 minuts, els dimarts 27 d’abril, 4 i 11 de maig de 19 h a 20.30 h. Complementària a la formació realitzada l’any passat, aquesta aprofundirà en pràctiques concretes, com per exemple en estratègies per a comunicar amb llenguatge no sexista. No obstant, també es recordaran els conceptes bàsics, de manera que totes les entitats que tinguin interès poden inscriure’s i seguir sense dificultats la formació. 
Incorporar la perspectiva de gènere en el funcionament i activitats que s’organitzen des del teixit associatiu es fonamental per avançar cap a una societat que no reprodueixi les desigualtats, sovint perpetuades de forma inconscient.
 
Per a formalitzar la inscripció, cal fer-ho a través d'aquest formulari
Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb: participacio@santquirzevalles.cat.