Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

I tu, què li demanes al 8M?

Una publicació recull les peticions de les dones que han prestat la seva imatge al mur de la ronda d’Arraona


I tu, què li demanes al 8M?

Les dones que han participat en la imatge del mur en commemoració del Dia Internacional de les Dones expliquen què li demanen al 8M en una publicació. Durant la sessió fotogràfica de fa unes setmanes van manifestar per escrit què esperaven d’un dia tan reivindicatiu. Paraules com lluita o valoració de capacitats s’han repetit en bona part de les demandes. També moltes d’elles han parlat d’igualtat i de llibertat d’estereotips de gènere. Amb contundència, reivindiquen “igualtat real, sense injustícies”.
Moltes d’elles també han fet referència al fet de poder treballar, a ser reconegudes en les seves aportacions i investigacions en una societat encara molt masculina.
 

En definitiva, d’aquestes sessions han sorgit sentències tan esperançadores com que “juntes som més fortes” i que “ningú ni res ens faci oblidar que som meravelloses!”.
 

Recordem que el mur amb la imatge d’una vintena de dones es troba ubicat a la ronda d’Arraona, al poliesportiu municipal. Es tracta d’una acció de la campanya 8 de març, per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Una actuació que dona visibilitat a les dones del municipi, des d’una vessant de màxima pluralitat i diversitat del col·lectiu. Així, s’hi poden trobar perfils molt diferents, tant professionals com per edats, situacions personals, familiars, etc.
 

Podeu consultar la publicació en el document pdf relacionat en aquesta notícia.