Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

Ja podeu consultar el butlletí en format digital


Ja és aquí el nou Informem!

El nou Informem arriba avui carregat d’actualitat. La més recent, la crònica del Ple, celebrat ahir, que aprova un Pla per la diversitat afectiva, sexual i de gènere, entre molts altres acords. 

El butlletí recull també en les seves pàgines aspectes relacionats amb la cura de l’entorn, com la prohibició de fer foc al bosc o les actuacions contra la processionària. Uns fets que donen imatge a la portada, de la Serra de Galliners.
 
Les pàgines centrals situen en un plànol les millores als parcs municipals del poble, juntament amb la ubicació de noves fonts d’aigua potable. Així mateix, habitatge i civisme centren també part de les informacions, amb l’ampliació de funcions i l’inici de tallers en el marc d’una nova campanya, respectivament.
 
Arriben també noves ajudes al comerç i als marxants. Unes subvencions que es detallen juntament amb iniciatives com el Tasta SQV a casa, que repeteix edició novament.
 
L’educació i el jovent tenen també el seu protagonisme, amb cròniques diverses de projectes com “Be an enterpreneur” o tallers per aprendre a fer ràdio.
 
La cultura arriba de la mà de Sant Jordi i de l’Aplec del Mussol. Hi trobareu els detalls d’aquestes propostes en edicions ben especials.
 
No falta l’espai de les xarxes socials, que recull tota l’actualitat, ara en versió impresa.
 
En definitiva, un butlletí que dona la benvinguda a la Setmana Santa recollint el més noticiable dels darrers dies i els nous projectes a curt i mitjà termini.
 
Consulteu-lo en format pdf relacionat en aquesta notícia.