Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Nova edició del TASTASQV a casa: del 22 d’abril al 2 de maig

A partir del proper 16 d’abril ja es poden fer comandes


Nova edició del TASTASQV a casa: del 22 d’abril al 2 de maig

L’Ajuntament organitza una nova edició del TASTASQV del 22 d’abril al 2 de maig. Unes dates que han canviat per motius tècnics, doncs inicialment es preveia celebrar-lo uns dies abans, i que afecten també a l’inici de les comandes: a partir del 16 d’abril ja es poden fer reserves.

 
Com fer les comandes?
Recordem que aquestes es podran fer a través de l’enllaç www.tastasqvacasa.cat, a partir del mateix 16 d’abril. 
Es podran fer virtualment d’entre les propostes ofertes pels restauradors participants i per un valor de 10 i 20 euros, però que per a la ciutadania tindran només un cost de 10 i 5 euros respectivament, donat que l’Ajuntament financia la meitat de l’import.

Les edicions anteriors
La bona acollida de les edicions anteriors ha estat una realitat. L’impacte de la pandèmia va fer que l’edició del Tasta del mes de juny s’adaptés a la nova situació socioeconòmica, en què no es permetien actes a l’espai públic que comportessin aglomeracions. Per aquest motiu, l’Ajuntament va proposar un TASTA SQV per gaudir-lo des de casa, tenint en compte que els restaurants podien oferir menjar per recollir al local i/o a domicili.
Amb les noves restriccions del mes d’octubre es va fer una segona edició del Tasta, del 27 de novembre al 6 de desembre, amb molt bona participació. Es van lliurar més de 3.100 menús per part dels 20 establiments participants.