Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Torna el confinament comarcal

Les noves restriccions estableixen que des d'avui no es podrà traspassar el perímetre de la comarca


Torna el confinament comarcal

Des d’avui s'elimina la possibilitat de que les persones d’una mateixa bombolla de convivència puguin traspassar el perímetre de la comarca per reduir la mobilitat a Catalunya. Aquesta mesura entra en vigor avui divendres 9. D’altres mesures com el confinament nocturn, de 22h a 6h, o l’obligació de les empreses a limitar la mobilitat laboral i potenciar el treball a distància es mantenen.
 

El cap de setmana els Mossos d’Esquadra i els agents rurals establiran un dispositiu control i mobilitat als diferents parcs naturals de Catalunya, després que per Setmana Santa es detectés un increment molt important de persones.
 

Amb el retorn al confinament comarcal es permet tota la mobilitat essencial i justificada, així com la vinculada a les competicions esportives autoritzades, però no la relacionada amb activitats culturals, turístiques o de restauració. La resolució també especifica expressament la inclusió de determinades activitats, com els llits elàstics o els jocs d'escapada (escape room), entre les activitats recreatives suspeses.
 

La restricció de la mobilitat s’allarga fins el 19 d’abril i es mantenen la resta de mesures ja establertes. No es descarta però, que Protecció Civil es reuneixi de nou avui per establir canvis o novetats en aquestes mesures.
 

Trobareu el detall de les mesures en aquest enllaç.
Consulteu la resolució publicada en el document relacionat en aquesta notícia en format pdf.