Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La deixalleria ha rebut més de 10.400 aportacions durant 2020

Els primers mesos d'aquest any ja s'han registrat més de 1.400 noves aportacions


La deixalleria ha rebut més de 10.400 aportacions durant 2020

La deixalleria municipal ha rebut un total de 10.481 aportacions durant 2020, de les quals 9.522 aportacions han estat realitzades amb la Targeta de serveis. En el que portem de 2021, entre gener i febrer, ja s’han registrat 1482 aportacions.

Recordem que l’Ajuntament estableix una sèrie de bonificacions a la taxa d’escombraries per fer aquestes aportacions utilitzant la Targeta de serveis. En gaudeixen aquells contribuents que realitzin un mínim de 5 aportacions de qualsevol tipus de residus. Això es trasllada en un 10% de la quota bonificada. Si les aportacions arriben fins a les 9 anuals, de les quals 4 han de ser residus qualificat (tots els tipus de residu, excepte paper i cartró, envasos, envasos de vidre, rebuig, roba usada i oli domèstic), la bonificació en la taxa arriba al 20%.
Per gaudir de les bonificacions cal ser usuari/a de la Targeta Ciutadana de Serveis i les aportacions s’han de produir en dies diferents.
 
Contenidors de roba usada
Els contenidors de roba usada, calçat i tèxtil es retiraran de la via pública el proper divendres 16 d’abril. La ciutadania pot portar aquests materials a la deixalleria municipal, on es recollirà.
 
Objectes petits, a la minideixalleria
Les minideixalleries estan dissenyades per dipositar petits materials que tothom guarda als calaixos de casa, com ara suro, piles, cartutxos d’impressora, bombetes, petits aparells elèctrics i electrònics, i CDs i DVDs. Les ubicacions on es troben les minideixalleries del municipi són:
. C/ Josep Mitats, al costat del CEIP Pilarín Bayés.
. Rambla de Lluís Companys amb av. Camí del Mas.
. Rambla de Països Catalans amb ronda Santa Julita.
. Plaça d’Anselm Clavé.
. Av. d’Antoni Gaudí amb c. de Llaurador.
 
Horaris de la deixalleria
Deixalleria c/ Menorca
De 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14h
 
Deixalleria Can Casanovas
Carretera de Rubí km. 23
De dilluns a dissabte, de 10 a 13h i de 15 a 19h
Diumenges i festius de 10 a 14h
Obre tots els dies de l'any (excepte Nadal i Cap d'Any).