Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L’Ajuntament ofereix a la gent gran reservar entrades per diverses activitats municipals

La tercera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones és una de les propostes


L’Ajuntament ofereix a la gent gran reservar entrades per diverses activitats municipals

El proper divendres 16 d’abril, a les 19.00, la sala Josep Brossa de la Patronal acull la tercera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones, amb la pel·lícula “Queen Lear”.

L’Ajuntament ha reservat un nombre de places limitades per a la gent gran. Per fer-ho, cal omplir aquest formulari. En cas de no poder-hi assistir, cal comunicar-ho trucant al telèfon  617.37.29.11, per tal de poder oferir l’entrada a altres persones, ja que l’aforament és limitat.
 
Altres activitats amb reserva d’entrades per a gent gran
 
L’Ajuntament ha previst també reservar entrades per a la gent gran en altres activitats municipals. Aquest és el cas de la presentació del Llibre Històric, que tindrà lloc dijous 22 d’abril a les 19 hores a la sala Josep Brossa de la Patronal. Trobareu el formulari aquí.
 
Altrament, trobareu reserva per a l’espectacle de Sílvia Bel de divendres 23 d’abril a les 20 hores a la plaça d’Anselm Clavé. Només cal que ompliu el formulari.
 
Finalment, en aquest enllaç podreu reservar la vostra entrada per a la ballada de gegants de diumenge 25 d’abril a les 12 o a les 13 hores al parc de les Morisques.