Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

La xerrada "Nutrició i salut dels ossos" obre avui el Cicle d'Alimentació Saludable

La sessió és la primera de les sis que s'organitzaran d'aquí a finals d'any


La xerrada "Nutrició i salut dels ossos" obre avui el Cicle d'Alimentació Saludable

El Cicle d’Alimentació Saludable reprèn la seva activitat aquest any i ho fa avui amb la xerrada virtual: “Nutrició i salut dels ossos”. La dietista i nutricionista Anna Gispert parlarà aquesta tarda, a partir de les 19 hores, sobre els factors de risc modificables i el paper que juga la nutrició i l’estil de vida per aconseguir una millor salut òssia. Gispert parlarà de la prevenció, que comença amb un òptim desenvolupament durant la infància, adolescència i joventut, ja que la massa òssia adquirida en aquests anys és determinant en l’osteoporosis els problemes associats. 

La sessió s’organitza en el marc del Dia Mundial de la Salut (7 d’abril) i el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril).
 
La programació del Cicle
El Cicle d’Alimentació Saludable continua al llarg de l’any amb sis xerrades més que aborden diferents temàtiques relacionades amb la salut i la nutrició. En aquest sentit, al mes de maig es parlarà sobre com millorar les malalties pròpies de dones. Al juny la temàtica se centrarà en els mites sobre l’alimentació: dietes, falses creences, etc. Al setembre, s’informarà sobre les al·lèrgies i intoleràncies, una temàtica que es complementarà al novembre amb una sessió sobre al·lèrgies ambientals. A l’octubre, i relacionada amb el Dia de la Gent Gran, la xerrada explicarà la crononutrició: prendre els aliments correctes a les hores adequades. Finalment al desembre s’organitzarà una sessió relacionada amb la temàtica central de La Marató de TV3.
Per assistir a les sessions caldrà omplir un formulari uns dies abans. L’enllaç es facilitarà a la pàgina web i a l’agenda municipal, i pels canals habituals.