Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

La Fundació CASSA i l'Ajuntament lliuren els premis del concurs de dibuix mediambiental a les escoles

L’acte esdevé el punt i final del programa EDUCASSA per sensibilitzar sobre les bones pràctiques sostenibles


La Fundació CASSA i l'Ajuntament lliuren els premis del concurs de dibuix mediambiental a les escoles
La sala Josep Brossa de la Patronal va acollir ahir la 18ena edició del lliurament de premis del concurs de dibuix organitzat per la Fundació CASSA. 
Ahir, el gerent de Concessions CASSA, Igor Jovanovic, i el regidor de Manteniment de l’Espai Públic de l'Ajuntament, David Caminal, van ser els encarregats de lliurar els premis. El primer ha estat per Pau Ortiz i el segon per Eric Fernández, els dos d’El Turonet. Els tres accèssits han estat per: Maurio Rubio, també d’El Turonet; Berta Velasco i Martina Palahí, del Lola Anglada.
Un jurat extern, de l’àmbit de la cultura, la pintura i la comunicació, ha estat l’encarregat de decidir els guanyadors, que s’han emportat una bicicleta de muntanya (1r premi), una càmera instantània (2n premi) i uns altaveus inal·làmbrics (3 accèssits). A més, es premia també a l’escola d’on pertany el primer premi amb un val de material escolar valorat en 150 euros.
 
El concurs de dibuix, en què poden participar estudiants d’entre 10 a 14 anys,  és el punt i final de l’EDUCASSA. Es tracta d’un programa educatiu format per diverses activitats de sensibilització ambiental adaptades a totes les edats, dels 3 fins al 14 anys. L’objectiu és acostar el cicle integral de l’aigua i fomentar les bones pràctiques sostenibles entre els nois i noies, en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 
Aquest any, com a conseqüència de la pandèmia, les activitats s’han adaptat per minimitzar el risc de contagi de coronavirus i per fer-se íntegrament a l’aula de l’escola.
En aquest programa hi ha participat les escoles Turonet, Lola Anglada i Purificació Salas del municipi.